Verlichting

Verlichting bij Lemmers Elektrotechniek

Van energie zuinige spaarlamp in uw tuin, tot LED verlichting in uw woonkamer. U kunt altijd terecht bij Lemmers Elektrotechniek.

Voor een verlichtingsplan op maat bent u bij Lemmers Elektrotechniek aan het juiste adres. Door onze samenwerking met Lichtstudio Ralph Blankenaauw kunnen wij voor uw woning, kantoor, winkel of buitenruimte een lichtplan maken. Lichtstudio Ralph Blankenaauw verzorgt hierbij het plan en Lemmers Elektrotechniek verzorgt de montage. Op deze manier kunnen wij u geheel ontzorgen en uw wensen invullen.

 

Lichtstudio Ralph Blankenaauw BV is een merk onafhankelijk lichtontwerpbureau. De combinatie van creativiteit, technische kennis en moderne wetenschappelijke inzichten zorgt ervoor dat de verlichting van uw hotel, kantoor, zorginstelling, buitenruimte of woning in perfecte harmonie wordt gebracht met het interieur, de omgeving en met de mens die erin leeft of werkt. Wij werken merk onafhankelijk en komen altijd met project specifieke oplossingen. We maken lichtplannen, geven lichtadvies, verkopen verlichting van alle gerenommeerde merken en laten – indien nodig – graag verlichting op maat maken, mocht de situatie daarom vragen.

 

In samenwerking met klant, (interieur) architect, aannemer en installateur proberen we projecten naar een hoger niveau te tillen middels de juiste verlichting!

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.